+36-20-976-6811

Segítség online rendeléshez

 

NAPTÁR KÉSZÍTÉSE

Szervezd meg évedet saját képeivel, emlékeivel dísztett naptárral. Még sose volt ilyen szórakoztató emlékezni születésnapokra, ünnepekre, találkozókra. Kiváló minőségű ajándékként pedig garantált az egész éves mosoly. Most még könnyebben megrendelheted naptáradat, közvetlen telefonodról!

ASZTALI NAPTÁRAK

Már 3990 Ft-tól

Asztali naptárak

Asztali naptárak 15x20-as álló és 20x15-ös fekvő méretben 3990Ft-ért.
Online rendelés

Fali Naptárak

Már 5990 Ft-tól

Fali naptárak

Fali naptár 14 lapos 20x30-as mérettől a 30x45-ös méretig vagy dupla oldalas 20x40-es mérettől 30x60-as méretig már 5990 Ft-tól.
Online rendelés
Meríts ötleteket következő naptárodhoz

SZÍNESÍTSE BELTEREIT REMEKMŰVEKKEL

Nem mindig könnyű a gyerekeket szórakoztatni, különösen akkor, ha esik kint az eső. Szabadítsuk fel kreativitásukat és minden kis remekművet örökítsünk meg, hogy egy csodás naptárat készíthessünk belőle, melyben egész évben gyönyörködhetünk.

DÍSZÍTSD MOSOLLYAL FALAIDAT

Minden nap fontos eseményeket örökítünk meg – egy vízparton töltött nap, születésnapok, a gyerek első napja az iskolában – így a helyett, hogy csak porosodnának a telefon memóriájában, miért ne készíthetnénk belőle egyedi és személyes naptárat, mely bearanyozza mindennapjainkat?

KÉSZÍTS MUNKAHELYI INSPIRÁCIÓT 

Egy kis motivációra van szükséged munka közben? Élénkítsd asztalod egyedi asztali naptárral, amely inspirál feladataid elvégzésére, mosolyt csal arcodra, amikor a határidők már megfojtanak.

Naptáraink kidolgozásának minősége nem kérdéses, hisz a fotós piac legmodernebb száraz technológiás gépeivel készítjük el azokat. A szokványos vegyszeres fotóelőhívásokkal ellentétben, színben és minőségben, állandóságot tudunk biztosítani. A képek fényessége, színei tisztán visszaadják az élményt, melyet a kattintásnál érezhettünk. Így profi fotósoknak is tiszta szívvel ajánljuk magunkat.