+36-20-976-6811

Segítség online rendeléshez

FOTÓKönyvek, FOTÓfüzetek

Rengeteg fotó található mindannyiunk telefonján. Keltsd életre a fontos pillanatokat legjobb minőségű fotókidolgozásunk segítségével és vedd körbe magad minden nap készített képeiddel. Most még könnyebben megrendelheted, közvetlen telefonodról!

Alap méretek

Már 60 Ft-tól

Alap fényképméretek

Alap fotó méretek 9x13 mérettől egészen az A4-es méretig
Online rendelés

Négyzetes méretek

Már 60 Ft-tól

Négyzetes fényképméretek

Négyzetes méretek 10x10 mérettől egészen a 21x21 méretig
Online rendelés

Poszter méretek

Már 3490 Ft-tól

Poszter fényképméretek

Poszter méretek már 30x40 mérettől. Legnagyobb elkészíthető méret egyedi árazással történik
Online rendelés

Igazolványkép méretek

Már 1490 Ft-tól

Igazolványkép méretek

Igazolványkép az alap 35x45mm mérettől a négyzetes 5x5cm méretig pár perc alatt
Fedezz fel új ötleteket fényképeid megjelenítésére

Ez az egyszerű megoldás az összes fotókidolgozási megoldásunkkal működik. Legjobb képeid összeválogatva az egyszerű csíptetős kihelyezés, a maga könnyed stílusával, a szoba legnagyszerűbb díszévé válhat. 

Akár kerettel együtt kérjük vagy később otthon helyezzük keretbe, ez a legegyszerűbb és legáltalánosabb módszer kedvenc fényképeink megjelenítésére. Az általunk kidolgozott képek minden keretben tökéletesen mutatnak.

És egy klasszikus megoldás, mellyel biztonsággal megőrizhetjük emlékeinket, megóvva fényképeink minőségét is egyben, időrendbe rendezve azokat. Ez nem más, mint a fotóalbum, melyet különböző formákban megtalálhatunk.

A fotók kidolgozásának minősége nem kérdéses, hisz a fotós piac legmodernebb száraz technológiás gépeivel készítjük el azokat. A szokványos vegyszeres fotóelőhívásokkal ellentétben, színben és minőségben, állandóságot tudunk biztosítani. A képek fényessége, színei tisztán visszaadják az élményt, melyet a kattintásnál érezhettünk. Így profi fotósoknak is tiszta szívvel ajánljuk magunkat.