Csak a telefont kell hozni

fotosdekor Nyomtatás

Már több, mint két éve jelen vagyunk a szigetszentmiklósi Auchanban, de a mai napig megkérdezik tőlem, hogy telefonról lehet-e képet kidolgoztatni? Én minden egyes alkalommal készségesen válaszolok, hogy természetesen, sok fajta megoldás közül lehet nálunk választani.

 1. Androidos telefonról megoldható Bluetooth-al.
  Ha csak pár képet szeretne a vásárló, akkor azt egy egyszerű megosztással meg tudjuk oldani. Általában Messengeres, Viberes képeket szeretnének kidolgoztatni így ez a megoldás gyorsnak is mondható.
  Előnye a kábeles megoldáshoz képest, hogy nem látjuk az összes képet, hisz egy telefon akár több ezer képet is képes manapság tárolni, nem kell órákig keresni a képek között azt a párat, és nem utolsó sorban, a felhasználón kívül más nem látja a képeit. Mert valljuk be, néha tárolunk olyan képeket is telefonunkon, amit nem szívesen osztunk meg másokkal. 😉
 2. Adatkábelen keresztül
  Előnye, hogy gyorsabban lehet vele sok képet átmásolni, főleg, ha a megfelelő könyvtárba össze vannak válogatva a képek. Hátránya, hogy sokáig tart mire betölt a több ezer kép, és olyan képek is előkerülhetnek, melyet a vevő nem szeretne másokkal megosztani.
 3. E-mail-en keresztül
  Általában Iphone-al rendelkező vevőinknél alkalmazzuk ezt a megoldást, ha csak pár képről van szó, hisz kábelesen is megoldható lenne, de a már említett okok miatt ez is időigényesebb.
 4. AirDrop
  Ismételten Iphone-os vevőinknek egy megoldás, ha nem tudják e-mailben elküldeni képeiket. A bolt rendelkezik egy üres Iphone-al, melyről megosztás után le tudjuk menteni kábelesen a megfelelő képeket. Gyors megoldás, mert az Apple termékek megfelelően kommunikálnak egymással.
 5. Termináljainkon keresztül
  Rendszerünkön keresztül is le lehet adni a képeket kidolgozásra. Itt az uploadtokiosk.photofinale.com oldalon keresztül fel lehet tölteni a képeket, feltöltés végeztével egy kódot kapunk, melyet a terminálnál a megfelelő helyre beírva letölthetjük képeinket.
  Előnye, hogy bármely, ilyen rendszerrel működő boltban letölthetjük azokat, hisz csak a kódot kell beütni az önkiszolgáló terminálon.
  Hátránya, bár manapság mindenkinek van mobil internete, nem mindenkinek korlátlan. Szerencsésebb esetben, a bolt wifi hálózatát használva tudjuk feltölteni képeinket, vagy annak hiányában egy közeli free wifit használva.
 6. Telefonról közvetlenül
  És elérkeztünk ahhoz a megoldáshoz, mely új rendszerünk miatt vált lehetségessé.
  Nem kell mást tenni, csak felmenni a fotosdekor.photofinale.com oldalra, ott kiválasztani a megfelelő terméket, megszerkeszteni és leadni a megrendelést. Mindezt úgy, hogy végig a telefonunkat használtuk.
  Nincs letöltő szoftver, csak egy böngésző program szükséges, így telefon márkától függetlenül lehet rendelést leadni. Egyedül netes elérés szükséges hozzá.

Ugye nem is olyan nehéz, hisz megoldások tömkelege áll rendelkezésünkre. Csak ki kell használnunk azokat.

Fotó’s’Dekor