Naptár karácsonyra

fotosdekor Nyomtatás Leave a Comment

Ismét eltelt egy esztendő, lassan az utolsó lapot is áthajtjuk az idei naptáron. Egy újabb esztendő telt el, mely megannyi élményt hozott, amely az új naptárral újra feleleveníthető. Ez egyet jelenthet csak! Egy új naptár kell!

Üzletünk többféle stílusú naptárat tud ajánlani. Egy lapos naptár, 13 lapos asztali vagy falinaptár és 24 oldalas falinaptár. Szerkesztőnk segítségével, a képeken kívül, színes háttereket, alkalomhoz illő alakzatokat, formákat, szövegeket lehet beilleszteni a naptár oldalaira. 13 lapos és 24 oldalas naptárainkon, 13 laposnál a legkisebb asztali 15x15-ös, és legnagyobb 30x45-ös fali kivitelben is meg lehet találni, annyi képet helyez el amennyit csak szeretne. Legkedveltebb naptár méretek ilyenkor, a 15x20-as asztali kivitel mellett, a fali 20x30-asok, melyeket állított vagy fekvő kivitelben is meg lehet rendelni.

Bármilyen adathordozón elhozhatja képeit, akár telefonról is le tudjuk menteni azokat, érintőképernyős kioskjainkon percek alatt meg tudjuk szerkeszteni a kiválasztott méretű naptárt. Kapacitástól és mérettől függően akár egy órán belül el is készítjük a megszerkesztett naptárt.

Naptárainkat fotóminőségben dolgozzuk ki, hisz naptáraink fotópapírra készülnek, ezzel garantálva a legjobb elérhető minőséget. Kérhető artmatt minőségben is, mely ugyanúgy fotóminőség, de egy rajzpapírhoz hasonló felület, hogy később, a névnapos stílust választva, bejegyzéseket is lehessen írni a kiválasztott napok rubrikáiba.

Már csak pár nap és itt a december és indul a visszaszámlálás. Rendelje meg egyedi naptárját minél előbb! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük