Fotókidolgozás telefonról!

fotosdekor fotókidolgozás

Manapság mindenki zsebében egy miniatűr számítógép lapul.

Okos telefonunk első sorban már nem csak egy telefon, egybe foglalja mindazt amire a modern embernek manapság szüksége van: telefon, óra, határidőnapló, fényképezőgép, adathordozó és egy mini számítógép a különböző programokkal.

Már nem kell magunkkal cipelni fényképezőgépünket, ha meg akarunk örökíteni egy pillanatot, csak kattintunk és eltároljuk. Viszont a veszély fennáll, hogy tönkremegy, elveszítjük vagy legrosszabb esetben ellopják és évek emlékei veszhetnek el egy pillanat alatt. Ezért érdemes a telefonról emlékeinket minél többször menteni.

Lementhetjük számítógépünkre, laptopunkra, de ezeknél az eszközöknél is jöhet a már korábban említett problémák halmaza. A legmegbízhatóbb mód, a kidolgozás

Manapság majdnem minden sarkon lehetőségünk van telefonunkról fotót előhívatni. Legtöbbször egyedül kell megküzdeni az önkiszolgáló egységekkel, de vannak üzletek, ahol készséggel segítenek, hogy minél gyorsabban kézhez kaphassuk fotóinkat. 

Önkiszolgáló egységeknél általában két lehetőség közül választhatunk: kábellel csatlakoztatjuk készülékünket, viszont így az összes képet, azokat is, melyeket nem szeretnénk ha más is látna, át kell böngészni, mire a megfelelő párat kiválasztjuk. Másik lehetőség a Bluetooth®-os megoldás, amely kicsit lassabb, de nem kell böngészni órákon keresztül és csak azokat a képeket küldjük át, melyeket tényleg szeretnénk kidolgoztatni.

A mai fejlett fotókidolgozásnak köszönhetően már nem kell napokat várni, míg megkapjuk fotóinkat, hanem pár percen belül elkészítik mindezt és nem kell mást magunkkal vinni, csak a telefonunkat. Fényképeink albumba rendezve örök életűek és nem csak adathalmazok egy háttértárolón.

Image